Pak për djalin me buzëqeshjen më të bukur në Për’puthen!

Nuk besojmë që të keni kundërshtime përsa i përket “titullit” buzëqeshja më e bukur e këtij sezoni në Për’puthen.

Njihuni me ëndrrën e Argjendit, konkurentit më të ri të Për’puthen!

Argjendi është një nga konkurentët e Për’puthen i cili tërhoqi vëmendjen që në prezantimin e parë. I thjeshtë, i ëmbël, i qetë,...

Një sekond! Ku e kemi parë Eduardin, konkurentin e ri të Për’puthen?!

Pas prezantimit të tetë djemve, duhet thënë se dy konkurentët nga Kosova tërhoqën mjaft vemendje. Argjendi një djalë...

Prezantohen konkurentët e parë të Për’puthen! (foto)

Startoi sot në Top Chanel sezoni i ri i Përp’puthen! Dita e sotme ju dedikua kryesisht prezantimit të...

Tuna në misionin e ri që e ka riformësuar!

Në jetë duhen dallgë të forta dhe vendime të rëndësishme për të të ndryshuar si njeri. Këngëtarja Tuna me gjithë background-in e...

Pak për djalin me buzëqeshjen më të bukur në Për’puthen!

Nuk besojmë që të keni kundërshtime përsa i përket “titullit” buzëqeshja më e bukur e këtij sezoni në Për’puthen.

Po Albi pra Albi!

Një djalë 28-vjeçar, nga Fieri. I zgjuar, king, i shkolluar, i verëpërmbajtshëm dhe i sigurtë, ka ardhur të gjejë dashurinë në Për’puthen. Ka mbaruar studimet e larta në Tiranë për regji teatri. Prej vitesh i është dedikuar profesionit duke qenë pjesë e produksioneve të ndryshme private, jo vetëm si regjizor. Në shumë produksione ka qenë edhe aktor, si dhe pjesë e reklamava të shumta. Gjithashtu djali me buzëqeshjen më të bukur në emision, ka punuar edhe si “acount manager retention” (menaxhues llogarie.)

Por në Për’puthen Albi nuk ka ardhur të flasë për veten dhe profesionin. 28-vjeçari, i cili i përket shenjës së gaforres në horoskop, kërkon të gjejë një partnere mbështetëse e cila pikë së pari nuk duhet të jetë privuese për shkak të profesionit të tij.

Sytë, shikimi i mprehtë, mjekra, buzëqeshja e bëjnë atë një djalë intrigues, i cili duhet njohur dhe kuptuar bota e shpirti i tij artistik. Se sa do mumden vajzat ta bëjnë për vete mbetet për tu parë. Deri tani Albi është prezantuar shumë mirë në publik duke lënë të kuptohet inteligjensa e tij dhe niveli jo i zakonshëm dhe i rëndomtë i bisedave.

Suksese Mr. Buzëqeshja!

Darling.al

Sugjerime

Pak për djalin me buzëqeshjen më të bukur në Për’puthen!

Nuk besojmë që të keni kundërshtime përsa i përket “titullit” buzëqeshja më e bukur e këtij sezoni në Për’puthen.

Njihuni me ëndrrën e Argjendit, konkurentit më të ri të Për’puthen!

Argjendi është një nga konkurentët e Për’puthen i cili tërhoqi vëmendjen që në prezantimin e parë. I thjeshtë, i ëmbël, i qetë,...

Një sekond! Ku e kemi parë Eduardin, konkurentin e ri të Për’puthen?!

Pas prezantimit të tetë djemve, duhet thënë se dy konkurentët nga Kosova tërhoqën mjaft vemendje. Argjendi një djalë...

Prezantohen konkurentët e parë të Për’puthen! (foto)

Startoi sot në Top Chanel sezoni i ri i Përp’puthen! Dita e sotme ju dedikua kryesisht prezantimit të...

Tuna në misionin e ri që e ka riformësuar!

Në jetë duhen dallgë të forta dhe vendime të rëndësishme për të të ndryshuar si njeri. Këngëtarja Tuna me gjithë background-in e...

Të ndryshme

Pak për djalin me buzëqeshjen më të bukur në Për’puthen!

Nuk besojmë që të keni kundërshtime përsa i përket “titullit” buzëqeshja më e bukur e këtij sezoni në Për’puthen.

Njihuni me ëndrrën e Argjendit, konkurentit më të ri të Për’puthen!

Argjendi është një nga konkurentët e Për’puthen i cili tërhoqi vëmendjen që në prezantimin e parë. I thjeshtë, i ëmbël, i qetë,...

Një sekond! Ku e kemi parë Eduardin, konkurentin e ri të Për’puthen?!

Pas prezantimit të tetë djemve, duhet thënë se dy konkurentët nga Kosova tërhoqën mjaft vemendje. Argjendi një djalë...

Prezantohen konkurentët e parë të Për’puthen! (foto)

Startoi sot në Top Chanel sezoni i ri i Përp’puthen! Dita e sotme ju dedikua kryesisht prezantimit të...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here