Prezantohen konkurentët e parë të Për’puthen! (foto)

Startoi sot në Top Chanel sezoni i ri i Përp’puthen! Dita e sotme ju dedikua kryesisht prezantimit të...

Tuna në misionin e ri që e ka riformësuar!

Në jetë duhen dallgë të forta dhe vendime të rëndësishme për të të ndryshuar si njeri. Këngëtarja Tuna me gjithë background-in e...

Shqiptarët i japin rëndësi të pa rëndësishmes dhe neglizhojnë jetiken!

Shqiptarët vidhi, ofendoi, shtypi, ndrydhi, leckosi, prangosi, trajtoi si të pa denjë, i pranojnë të gjitha. I fusin dhe një “hajt se...

Ndoshta me këtë foto aktorja e humorit konfirmoi rikthimin në televizion!

Esmeralda Metkaj ose siç e njohim të gjithë Cubi, i mungoi televizionit për një kohë të gjatë. Aktorja shmangu çdo dalje publike...

Xing mes Taynës dhe Dhurata Dorës! (foto)

Rrjetet sociale të personazheve publikë janë të kuruar deri në detaje. Fotot profesionale, veshjet e shtrenjta, udhëtimet, kanë pushtuar botën e internetit....

Prezantohen konkurentët e parë të Për’puthen! (foto)

Startoi sot në Top Chanel sezoni i ri i Përp’puthen!

Dita e sotme ju dedikua kryesisht prezantimit të disa prej personazheve të cilët pritet të pushtojnë jetën publike në muajt vijues.

Tetë djem dhe një vajzë u bënë sot pjesë e studios, të cilët spikatën me karakteristikat e tyre. Një hyrje ndryshe e djemve, pa klipe, por me thënie dedikuar vajzave, ishte një mënyrë e gjetur për të tërhequr vëmendjen. Ndonëse programin më të ndjekur shqiptar e kanë shoqëruar pikëpyetje të shumta përsa i përket vërtetësisë, fakti se numëron mbi 600 milion klilime tregon interesin e publikut. Djem interesantë, me profesione të ndryshme dhe të kuruar në paraqitje u përpoqën të na bindnin se ishin aty për të gjetur dashurinë e jetës. Edhe vajza e parë e prezantuar, Ritvana rëndësinë më të madhe ja dha synimeve që i kishte vënë vetes në fushën profesionale.

Duhet theksuar që Për’puthen është një ogur i mirë përsa i përket hapjes të shumë dyerve në jetë. Ndryshime të menjëhershme presim të shohim te personazhet në vazhdim, gjë që e kemi parë dhe sezonin e kaluar.

Suksese dhe pas të gjitha dramave që do të krijohen, urojmë të ketë dhe dashuri!

-Denzel Koci

-Argjend Rraci


-Jurgen Boduri

-Eduart Kuci

-Julian Cela

-Markeljano Peti

-Bajo Qamo

-Bruno Shemsho

-Ritvana Fetahu

Darling.al

Sugjerime

Prezantohen konkurentët e parë të Për’puthen! (foto)

Startoi sot në Top Chanel sezoni i ri i Përp’puthen! Dita e sotme ju dedikua kryesisht prezantimit të...

Tuna në misionin e ri që e ka riformësuar!

Në jetë duhen dallgë të forta dhe vendime të rëndësishme për të të ndryshuar si njeri. Këngëtarja Tuna me gjithë background-in e...

Shqiptarët i japin rëndësi të pa rëndësishmes dhe neglizhojnë jetiken!

Shqiptarët vidhi, ofendoi, shtypi, ndrydhi, leckosi, prangosi, trajtoi si të pa denjë, i pranojnë të gjitha. I fusin dhe një “hajt se...

Ndoshta me këtë foto aktorja e humorit konfirmoi rikthimin në televizion!

Esmeralda Metkaj ose siç e njohim të gjithë Cubi, i mungoi televizionit për një kohë të gjatë. Aktorja shmangu çdo dalje publike...

Xing mes Taynës dhe Dhurata Dorës! (foto)

Rrjetet sociale të personazheve publikë janë të kuruar deri në detaje. Fotot profesionale, veshjet e shtrenjta, udhëtimet, kanë pushtuar botën e internetit....

Të ndryshme

Prezantohen konkurentët e parë të Për’puthen! (foto)

Startoi sot në Top Chanel sezoni i ri i Përp’puthen! Dita e sotme ju dedikua kryesisht prezantimit të...

Tuna në misionin e ri që e ka riformësuar!

Në jetë duhen dallgë të forta dhe vendime të rëndësishme për të të ndryshuar si njeri. Këngëtarja Tuna me gjithë background-in e...

Shqiptarët i japin rëndësi të pa rëndësishmes dhe neglizhojnë jetiken!

Shqiptarët vidhi, ofendoi, shtypi, ndrydhi, leckosi, prangosi, trajtoi si të pa denjë, i pranojnë të gjitha. I fusin dhe një “hajt se...

Ndoshta me këtë foto aktorja e humorit konfirmoi rikthimin në televizion!

Esmeralda Metkaj ose siç e njohim të gjithë Cubi, i mungoi televizionit për një kohë të gjatë. Aktorja shmangu çdo dalje publike...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here