“Temas”, premiera e filmit të Azem Halimit do të çojë në Preshevë, Arjan Konomin, Hysen Ramajn,etj!!

Me datë 15/8/2022 në orën 19:00 në “Shtëpinë e Kulturës”, Preshevë, do të mbahet premiera e filmit Temas. Ky projekt është realizuar nga Azem Halimi,...

Ups! Monika Lubonja ÇENSUROHET në debatin me Sabianin. Çfarë nuk u transmetua?

Që nuk vumë re një frymë miqësore mes Monikës dhe Sabianit në “Më lër të flas”, nuk vumë.

Ironitë e Shqipes kalojnë caqet në “E diell”. Quan Efin pa personalitet dhe dështim!

Që Shqipja është një kritike e madhe, e kemi parë të gjithë, por sa të drejta i ka kritikat lë vend për...

Pas largimit nga Për’puthen, jo një, por Azem Halimi do të sjellë 2 projekte për publikun!

Është kthyer në trend fakti që pas largimit nga Për’puthen, personazhet bëhen pjesë e projekteve të ndryshme për të qëndruar në vëmendjen...

Lini gjithçka! Hajde “Kcejna” me Arsin e Deyzon!

Kcejna” është bashkëpunimi më i ri i ish konkurentit të Për’puthen Arsim Abdulit me Deyzon dhe Landi Rokon.

“Temas”, premiera e filmit të Azem Halimit do të çojë në Preshevë, Arjan Konomin, Hysen Ramajn,etj!!

Me datë 15/8/2022 në orën 19:00 në “Shtëpinë e Kulturës”, Preshevë, do të mbahet premiera e filmit Temas.

Ky projekt është realizuar nga Azem Halimi, ish konkurent i Për’puthen. Filmi me metrazh të shkurtër mbi të cilin djali nga Presheva po punon prej muajsh, tregon jetën e një emigranti dhe dëshirën për tu kthyer në vendlindja.

Para pak ditësh Azemi ka publikuar trailerin në kanalin e tij të youtube, ku ka arritur mbi 2 mijë klikime. Duke qenë se projekti është realizuar në Preshevë, premiera e tij do të mbahet atje. Pjesmarrjen në Premierë e kanë konfirmuar figura të njohura publike si Arjan Konomi, Hysen Ramaj, etj.

Ish konkurentët e Për’puthen bashkë me Olsa Muhametin i kanë uruar publikisht suksese Azemit.

Stafi i Darling. Al i uron suksese në projektin e tij të parë pas Për’puthen.

Sugjerime

“Temas”, premiera e filmit të Azem Halimit do të çojë në Preshevë, Arjan Konomin, Hysen Ramajn,etj!!

Me datë 15/8/2022 në orën 19:00 në “Shtëpinë e Kulturës”, Preshevë, do të mbahet premiera e filmit Temas. Ky projekt është realizuar nga Azem Halimi,...

Ups! Monika Lubonja ÇENSUROHET në debatin me Sabianin. Çfarë nuk u transmetua?

Që nuk vumë re një frymë miqësore mes Monikës dhe Sabianit në “Më lër të flas”, nuk vumë.

Ironitë e Shqipes kalojnë caqet në “E diell”. Quan Efin pa personalitet dhe dështim!

Që Shqipja është një kritike e madhe, e kemi parë të gjithë, por sa të drejta i ka kritikat lë vend për...

Pas largimit nga Për’puthen, jo një, por Azem Halimi do të sjellë 2 projekte për publikun!

Është kthyer në trend fakti që pas largimit nga Për’puthen, personazhet bëhen pjesë e projekteve të ndryshme për të qëndruar në vëmendjen...

Lini gjithçka! Hajde “Kcejna” me Arsin e Deyzon!

Kcejna” është bashkëpunimi më i ri i ish konkurentit të Për’puthen Arsim Abdulit me Deyzon dhe Landi Rokon.

Të ndryshme

“Temas”, premiera e filmit të Azem Halimit do të çojë në Preshevë, Arjan Konomin, Hysen Ramajn,etj!!

Me datë 15/8/2022 në orën 19:00 në “Shtëpinë e Kulturës”, Preshevë, do të mbahet premiera e filmit Temas. Ky projekt është realizuar nga Azem Halimi,...

Ups! Monika Lubonja ÇENSUROHET në debatin me Sabianin. Çfarë nuk u transmetua?

Që nuk vumë re një frymë miqësore mes Monikës dhe Sabianit në “Më lër të flas”, nuk vumë.

Ironitë e Shqipes kalojnë caqet në “E diell”. Quan Efin pa personalitet dhe dështim!

Që Shqipja është një kritike e madhe, e kemi parë të gjithë, por sa të drejta i ka kritikat lë vend për...

Pas largimit nga Për’puthen, jo një, por Azem Halimi do të sjellë 2 projekte për publikun!

Është kthyer në trend fakti që pas largimit nga Për’puthen, personazhet bëhen pjesë e projekteve të ndryshme për të qëndruar në vëmendjen...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

rivoli eyezone dubai mall tag heuer connected exchange program replica watches uk tag heuer formula 1 calibre 16 instructions cartier tank solo automatic swiss replica watches hamilton quartz vs automatic diamond watch company nairobi uk replica watches