Historia e emigrimit të bashkëshortit tim në moshën 14-të vjeçare!

Historia e bashkëshortit tim është histori e zakonshme e shumë fëmijëve të rretheve e fshatrave, të cilët u detyruan të emigrojnë në...

Zonja Eni Çobani, një nga personazhet publikë më pa komplelse! (Foto)

Pushimet nëpër vend bënë që të shohim nga afër shumë personazhe të njohur publikë, të cilët duken shumë ndryshe nga ajo çfarë...

Kthim në kohë, fotoja e rrallë e këngëtares që sot konsiderohet Diva!

Këngëtarja Gili, ka postuar një foto të shumë kohëve më parë në profilin e saj facebook. Bukuroshja bjonde nga Kosova, të cilën...

Andi Artani dhe planet e reja televizive!

Andi Artani është pa diskutim një nga personazhet publikë më tërheqës. Djali nga Kosova i bëri për vete...

Antonela Berishaj vjen si stiliste, lançon brandin “ELLA.B”!

Në një kohë kur të gjithë po presim që Antonela të publikojë këngën e saj të parë, vajza nga Shkodra del jashtë...

Zonja Eni Çobani, një nga personazhet publikë më pa komplelse! (Foto)

Pushimet nëpër vend bënë që të shohim nga afër shumë personazhe të njohur publikë, të cilët duken shumë ndryshe nga ajo çfarë shohim në televizion.

Një rastësi e tillë ka ndodhur me pedagogen Eni Çobanin. Ndryshe nga zonja e kuruar që shohim në ekran, në Theth ndërmjetësja e njohur ishte krejt e thjeshtë, duke ju përshtatur ambjentit. Ashtu e qeshur dhe e dashur si gjithmonë, ndonëse ishte në kohë pushimi nuk ka nguruar të realizojë fotografi me dashamirësit që e përshëndesnin.

Zonjën Eni në fakt e kemi parë shumë herë në forma nga më të ndryshmet në instagramin e saj personal, pasi ajo nuk ka asnjë kompleks ta tregojë veten siç është në përditshmërinë e saj. Sigurisht që puna, të cilës pedagogja e njohur i dedikohet me aq pasion, e bën të shkëlqejë gjithmonë!

Darling.al

Sugjerime

Historia e emigrimit të bashkëshortit tim në moshën 14-të vjeçare!

Historia e bashkëshortit tim është histori e zakonshme e shumë fëmijëve të rretheve e fshatrave, të cilët u detyruan të emigrojnë në...

Zonja Eni Çobani, një nga personazhet publikë më pa komplelse! (Foto)

Pushimet nëpër vend bënë që të shohim nga afër shumë personazhe të njohur publikë, të cilët duken shumë ndryshe nga ajo çfarë...

Kthim në kohë, fotoja e rrallë e këngëtares që sot konsiderohet Diva!

Këngëtarja Gili, ka postuar një foto të shumë kohëve më parë në profilin e saj facebook. Bukuroshja bjonde nga Kosova, të cilën...

Andi Artani dhe planet e reja televizive!

Andi Artani është pa diskutim një nga personazhet publikë më tërheqës. Djali nga Kosova i bëri për vete...

Antonela Berishaj vjen si stiliste, lançon brandin “ELLA.B”!

Në një kohë kur të gjithë po presim që Antonela të publikojë këngën e saj të parë, vajza nga Shkodra del jashtë...

Të ndryshme

Historia e emigrimit të bashkëshortit tim në moshën 14-të vjeçare!

Historia e bashkëshortit tim është histori e zakonshme e shumë fëmijëve të rretheve e fshatrave, të cilët u detyruan të emigrojnë në...

Zonja Eni Çobani, një nga personazhet publikë më pa komplelse! (Foto)

Pushimet nëpër vend bënë që të shohim nga afër shumë personazhe të njohur publikë, të cilët duken shumë ndryshe nga ajo çfarë...

Kthim në kohë, fotoja e rrallë e këngëtares që sot konsiderohet Diva!

Këngëtarja Gili, ka postuar një foto të shumë kohëve më parë në profilin e saj facebook. Bukuroshja bjonde nga Kosova, të cilën...

Andi Artani dhe planet e reja televizive!

Andi Artani është pa diskutim një nga personazhet publikë më tërheqës. Djali nga Kosova i bëri për vete...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here