Megan Fox dhe Machine Gun Kelly me te dashuruar se kurre

Reperi dhe Megan Fox kishin treguar me herët për lindjen e dashurisë së tyre. Të dy u njohen...

GF Vip5: Andrea Damante dhe Ignazio Moser do hyjne ne shtepi?

Gjatë episodit të tetë të 'Casa Chi', Gabriele Parpiglia-s i shpëtoi një lajm që, nëse është e vërtetë, do të ishte vërtet...

Kris Jenner dhe Kourtney Kardashian paditen per ngacmim

Kris Jenner dhe Kourtney Kardashian jane paditur për ngacmime dhe komente raciste. Gjithçka filloi kur McWilliams, truproja i atëhershëm i Kardashian, u...

Albumi i pare per Ava Max: Flas per sfidat me te cilat perballemi cdo dite

E prere por edhe misterioze. Një kampione e krenarisë femërore por edhe e vulnerabel. Këto janë dualitetet që dallojnë yllin ndërkombëtar të muzikës...

Nicki Minaj behet nene per here te pare

Reperja është bërë nënë. Për herë të parë. Ginia e bebit nuk dihet ende,...

Fotografite me te bukura te Hapesires se vitit 2020

Subjektet më të fotografuara të Universit janë portretizuar në një dritë të paparë në këtë
seri shkrepjesh të paraqitura nga Insight Investment Astronomy Photographer of the Year
2020, konkursi prestigjioz i astrofotografise te ‘Royal Observatory Greenwich.

Imazhet që ne ofrojmë janë zgjedhur nga mbi 5000 fotografi të dërguara nga e gjithë bota,
secila një festim i vogël i bukurisë së qiellit të natës. Më poshtë, disa nga shkrepjet
fituese të kategorive të ndryshme dhe ato që tërhoqën vëmendjen e jurisë.

Sugjerime

Megan Fox dhe Machine Gun Kelly me te dashuruar se kurre

Reperi dhe Megan Fox kishin treguar me herët për lindjen e dashurisë së tyre. Të dy u njohen...

GF Vip5: Andrea Damante dhe Ignazio Moser do hyjne ne shtepi?

Gjatë episodit të tetë të 'Casa Chi', Gabriele Parpiglia-s i shpëtoi një lajm që, nëse është e vërtetë, do të ishte vërtet...

Kris Jenner dhe Kourtney Kardashian paditen per ngacmim

Kris Jenner dhe Kourtney Kardashian jane paditur për ngacmime dhe komente raciste. Gjithçka filloi kur McWilliams, truproja i atëhershëm i Kardashian, u...

Albumi i pare per Ava Max: Flas per sfidat me te cilat perballemi cdo dite

E prere por edhe misterioze. Një kampione e krenarisë femërore por edhe e vulnerabel. Këto janë dualitetet që dallojnë yllin ndërkombëtar të muzikës...

Nicki Minaj behet nene per here te pare

Reperja është bërë nënë. Për herë të parë. Ginia e bebit nuk dihet ende,...

Të ndryshme

Megan Fox dhe Machine Gun Kelly me te dashuruar se kurre

Reperi dhe Megan Fox kishin treguar me herët për lindjen e dashurisë së tyre. Të dy u njohen...

GF Vip5: Andrea Damante dhe Ignazio Moser do hyjne ne shtepi?

Gjatë episodit të tetë të 'Casa Chi', Gabriele Parpiglia-s i shpëtoi një lajm që, nëse është e vërtetë, do të ishte vërtet...

Kris Jenner dhe Kourtney Kardashian paditen per ngacmim

Kris Jenner dhe Kourtney Kardashian jane paditur për ngacmime dhe komente raciste. Gjithçka filloi kur McWilliams, truproja i atëhershëm i Kardashian, u...

Albumi i pare per Ava Max: Flas per sfidat me te cilat perballemi cdo dite

E prere por edhe misterioze. Një kampione e krenarisë femërore por edhe e vulnerabel. Këto janë dualitetet që dallojnë yllin ndërkombëtar të muzikës...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here