Floket kacurrela: Stilimet e 2017

Te gjata,apo te shkurtra kacurrelat po jetojne sezonin e rilindjes. 2017 eshte cilesuar si hakmarrja e kacurrelave :D ,te cilat kane qene te lena...

Disa ide si te stilojme floket gjate veres se nxehte

Vapa e madhe na tregon qe eshte nje pengese e forte per te patur nje stilim "in" te flokeve pergjate veres. Nga te pashmangshmet...

Ide per te ricikluar nje krevat te vjeter

Edhe nje krevat i vjeter mund te jete objekt i riciklimit, dhe mes shume ideve te gjendura ne rrjet ajo e transformimit ne nje...

Si te riciklojme nje pasqyre te thyer

Na ndodh te gjitheve qe here pas here te thyejme pasqyren ne shtepi per ndonje arsye apo tjeter. Fat i keq ? Jo sot...

Nje shkalle e thjeshte druri ne nje librari moderne

Disa mobilje sigurisht me kalimin e viteve dalin nga perdorimi. Por pse ti hedhim kur mund ti riciklojme duke i perdorur ne forma dhe...