Çfarë përfitojmë gjatë stinës së vjeshtës?!

Vjeshta veçse cilësohet si pranvera e dimrit, ka edhe benefite të tjera sidomos nga ana shëndetësore. Ushqimet sezonale

Rrethuar nga hipokrizia….!

Rrethuar nga Hipokrizia....! Me njerëz plot rreth meje, fytyra të qeshura, të zymta, të trishtuara, kureshtare...por jo të vërteta. Hipokrizi e gjallë!Kaq...

Kur do të bëhemi realistë dhe ti trajtojmë shqiptarët për atë që janë?!

Të mbyllim universitetet dhe të lëmë hapur shkollat fillore?! Me sa mend???? Një 18-vjeçar është më i ndërgjegjshëm për veten, higjenën, rrezikun...

Pse vjeshta është kaq e mrekullueshme?!

Vjeshta është njëra nga 4 stinët e vitit. Në hemisferën veriore ekuinoksi i vjeshtes fillon më 23 shtator dhe mbaron më 21 dhjetor. Në...

Ja kush është “Meteori” i “Fest 59” që mund të na përfaqësojë në Eurovizion 2021

Stefan Marena është pa dyshim këngëtari më me stil i showbizz-it shqiptar. Këngëtar?! Është pak ti thuash kaq....

Kur do të bëhemi realistë dhe ti trajtojmë shqiptarët për atë që janë?!

Të mbyllim universitetet dhe të lëmë hapur shkollat fillore?! Me sa mend???? Një 18-vjeçar është më i ndërgjegjshëm për veten, higjenën, rrezikun që na kanoset, ndaj nuk ka si të jetë i kushtëzuari. E kuptojmë dhe qëllimin tuaj, për ti prirur studentët rreth mësimit online pasi kështu po funksionon një pjesë e mirë e botës prej vitesh. Por ju harroni se Shqipëria nuk është bota dhe asnjë vend i botës nuk ofron “shërbim” të tillë kaq masiv, pa patur një prezantim përballë. A mendoni për studentët e rretheve të cilët vijnë nga një ambjent krejtësisht tjetër dhe ju duhet kohë të familjarizohen e përshtaten. A mendoni për familjet shqiptare që me 1000 mijë sakrifica duan të shkollojnë fëmijët e tyre? Kanë paguar shtëpi me qera, abone, tarifa të pakonceptueshme, veshmbathje, ushqim, për t’ju përshtatur metropolit tuaj, një vend ku bullizohesh. Por Tirana nuk është blloku dhe Shqipëria nuk është Tirana. Mos i cungoni dhe as shtrembëroni të drejtat e studentëve. Të ishte për të mbyllur, mbyllni gojën dhe xhepat tuaj të pa ngopur. Ju që pretendoni Europën e dini besoj se në çdo vend europian shkollat do të funksionojnë normalisht, vëndet e punës po ashtu dhe jo kafenetë me anë të të cilave pastrohen para. Madje madje, çdo qytetar europian ka të drejtë të bëjë një orë ecje në ditë për ajër, që në smogun tuaj mbytës nuk ju duhet fare shqiptarëve. Ju nuk jeni të aftë ti përgjigjeni nevojave të vendit dhe popullit tuaj, ju nuk vlerësoni sakrificën e askujt pasi egoja juaj është aq e madhe dhe shtypëse sa ka depërtuar mbi çdo shqiptar. Përse nuk shporreni?! Ju nuk dini ta edukoni popullin tuaj, ju e detyroni atë. Keni në dorë të ardhmen e një vendi, mos e shpërdoroni duke e veshur me varak dhe duke e shitur si të ishte veshur me flori!

Nga Era Dushi/ Daling.al

Sugjerime

Çfarë përfitojmë gjatë stinës së vjeshtës?!

Vjeshta veçse cilësohet si pranvera e dimrit, ka edhe benefite të tjera sidomos nga ana shëndetësore. Ushqimet sezonale

Rrethuar nga hipokrizia….!

Rrethuar nga Hipokrizia....! Me njerëz plot rreth meje, fytyra të qeshura, të zymta, të trishtuara, kureshtare...por jo të vërteta. Hipokrizi e gjallë!Kaq...

Kur do të bëhemi realistë dhe ti trajtojmë shqiptarët për atë që janë?!

Të mbyllim universitetet dhe të lëmë hapur shkollat fillore?! Me sa mend???? Një 18-vjeçar është më i ndërgjegjshëm për veten, higjenën, rrezikun...

Pse vjeshta është kaq e mrekullueshme?!

Vjeshta është njëra nga 4 stinët e vitit. Në hemisferën veriore ekuinoksi i vjeshtes fillon më 23 shtator dhe mbaron më 21 dhjetor. Në...

Ja kush është “Meteori” i “Fest 59” që mund të na përfaqësojë në Eurovizion 2021

Stefan Marena është pa dyshim këngëtari më me stil i showbizz-it shqiptar. Këngëtar?! Është pak ti thuash kaq....

Të ndryshme

Çfarë përfitojmë gjatë stinës së vjeshtës?!

Vjeshta veçse cilësohet si pranvera e dimrit, ka edhe benefite të tjera sidomos nga ana shëndetësore. Ushqimet sezonale

Rrethuar nga hipokrizia….!

Rrethuar nga Hipokrizia....! Me njerëz plot rreth meje, fytyra të qeshura, të zymta, të trishtuara, kureshtare...por jo të vërteta. Hipokrizi e gjallë!Kaq...

Kur do të bëhemi realistë dhe ti trajtojmë shqiptarët për atë që janë?!

Të mbyllim universitetet dhe të lëmë hapur shkollat fillore?! Me sa mend???? Një 18-vjeçar është më i ndërgjegjshëm për veten, higjenën, rrezikun...

Pse vjeshta është kaq e mrekullueshme?!

Vjeshta është njëra nga 4 stinët e vitit. Në hemisferën veriore ekuinoksi i vjeshtes fillon më 23 shtator dhe mbaron më 21 dhjetor. Në...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here