Peshorja

Horoskopi Ditor i Paolo Fox 23 Tetor 2017

Futjuni punes këto ditë, e mërkura dhe e enjtja janë ditët më të rëndësishme të javës. Ata që kanë për të përfunduar një marrëveshje kanë yjet në anën e tyre.

Horoskopi Javor Peshorja