Demi

Horoskopi Ditor i Paolo Fox 23 Tetor 2017

Ggjatë kësaj kohe keni punuar shume dhe mund të ndiheni pak i lodhur. Kujdes nga çështjet financiare dhe çështjet praktike.

Horoskopi Javor Demi