23 C
Tirana
October 23, 2019

Tech Update

Oculus, një kompani e blere nga Facebook, ka paraqitur një patentë për syzet AR(augmented reality),me një teknologji të veçantë për projektimin e imazheve.Ajo flet për një pajisje të veçantë : nje pale syze te afta per te mbivendosur imazhe virtuale  te krijuara nga nje kompjuter dhe te pajisur me nje teknologji inovative, e njohur me emrin Waveguide. Aktualisht, nuk...

Teknologji

Përdorimi i celularit rrit rrezikun e mbipeshës

Përdorimi i smartphone-it për më shumë se 5 orë në ditë rrit rrezikun e mbipeshes me 43%. Këtë sugjeron një studim i bërë mbi studentët...

Most popular

Recent posts