Ndonjëherë një puthje nuk mjafton. Shpesh gratë mendojnë se nxitimi I burrave ka të bëjë me faktin se ata duan të dalin sa më shpejt nga shtëpia. Por si është e vërteta? Si ta kuptoni se ai vazhdon të jetë I dashuruar me ju , dhe se nxitimi ka të bëjë thjesht me punën…

Puthja
Një burrë i dashuruar të përshëndet me puthje kur kthehet në shtëpi nga puna dhe të tregon se si e ka kaluar ditën. Ai do të tregojë gjithçka. Nëse ka takuar një shok, apo është grindur me dikë, ka pasur mbledhje apo diçka ka ndodhur në ditën e tij ai ta tregon…

Të telefonon
Nëse të telefonon shpesh për të pyetur se ku je apo ç’po bën atëherë ai vazhdon të jetë i dashuruar me ty. Telefoni është një mënyrë për të ndjerë afër dikë dhe kur dikush kërkon të flasë me ty duhet të kuptoni se i mungon. Kur shkon për punë në shtete tjera, të kontakton çdo ditë dhe të tregon se i mungon. Një burrë që është i lumtur në martesë brengoset shumë për gruan dhe e merr malli kur është larg saj .Ai dëshiron të jetë me ty dhe padurim pret të kthehet në shtëpi.

Të ndihmon me çdo punë të shtëpisë sepse dëshiron të t’i lehtësoj punët
Ai është partner i mirë dhe gjithashtu i mëson fëmijët të të ndihmojnë, sepse e kupton që rritja dhe edukimi i fëmijëve nuk është vetëm punë e nënës, por edhe e babait.

Komplimentet
Ai është I vëmendshëm ndaj veshjes apo veprimeve të tua dhe këtë nuk heziton ta thotë… Të komplimenton. Të shikon dhe të kushton vëmendje, dhe asnjëherë nuk lodhet duke të të shikuar. Ai mendon se jeni gruaja më e bukur në botë, pavarësisht ndryshimeve në trup që i keni përjetuar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here