Arianës Grande ka publikuar kengen me te re “Boyfriend” ne bashkepunim me Social House.

“Ndjehem sikur kjo këngë kap një temë të zakonshme në jetën e kaq shumë njerëzve që njoh! njerëzit duan të ndiejnë dashuri, por nuk duan të përcaktojnë marrëdhëniet e tyre dhe kanë probleme plotësisht të angazhohen ose të besojnë ose t’i lejojnë vetes të duan plotësisht dikë. edhe aq sa ata duan, “shkroi Ariana në Twitter në lidhje me frymëzimin e këngës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here