Presidenti i Kinës Xi Jingping priti të mërkurën në Pekin homologun e tij kolumbian, Ivan Duque Marqez.

Të dy udhëheqësit diskutuan marrëdhëniet bilaterale dhe çështjet e interesave të përbashkëta, siç janë mundësitë për investime dhe hapja e tregut për produkte të ndryshme, duke rezultuar në 20 dokumente të nënshkruara që mbulojnë fushat ekonomike, tregtare, financiare, transportuese dhe prodhuese.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here