Sipas faqes amerikane të Business Insider, Maha Vajiralongkorn është i pari në klasifikim: i kurorëzuar në 13 Tetor 2016 në Bangkok dhe e njohur edhe si Rama X, ajo ka pasuri prej mbi 26 miliardë eurosh. Ndërsa Elizabeth II ndalet në gjysmë miliardë dhe mbetet jashtë dhjetë të parave. I dhjeti Alberti i Monakos.

1- Mbreti Maha Vajiralongkorn, Tajlandë: 26.7 miliardë euro.

2 – Hassanal Bolkian, sulltani i Brunei: 17,80 miliardë €.
3 – Salman bin Abdulaziz Al Saud, mbreti i Arabisë Saudite: 16 miliardë euro.
4 – Khalifa bin Zayed Al Nahyan, Emir i Abu Dhabi: 13.35 miliardë euro.
6 – Sheik Mohamed bin Rashid Al Maktoum, emir i Emirateve të Bashkuara Arabe dhe Dukës së Madhe Henri të Luksemburgut: 3.5 miliardë euro.
7 – Princi Hans-Adam II i Lihtenshtajnit: 3,12 miliardë euro.
8 – Mbreti Mohamed VI i Marokut: 1.87 miliardë euro.
9 – Shejh Tamim bin Hamad Al Thani, emir i Katarit: 1.07 miliardë euro.
10 – Albert II, Princi i Monakos: 0.89 miliardë euro.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here