Stephanie Niznik fatkeqesisht ka humbur jeten ne moshen 52 vjecare.

Sipas Variety, aktorja Everwood ka humbur jeten papritur më 23 qershor në Encino, Kaliforni. Stephanie është më e njohur për rolin e saj, duke interpetuar Nina Feeney, fqinja e ëmbël i familjes Brown në Everwood. Ajo gjithashtu ka pasur role ne Diagnosis Murder, Star Trek: Enterprise, Dr. Quinn: Medicine Woman, NCIS, Lost and Grey’s Anatomy.

Stephanie gjithashtu u mor shume kohë me vullnetarizem dhe ishte aktive në organizatat e urisë, fëmijëve dhe shpëtimit të kafshëve.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here