Në kopertinen e muajit maj te Essence, 49-vjeçari ka folur për vdekjen tronditëse të ish të dashurës së tij nga pneumonia në nëntor te 2018-s duke zbuluar fjalët e fundit që ajo i kishte thënë.

“Tre ditë para se të nderronte jete, ajo nuk ndihej mirë. Ishte me gripi, dhe fëmijët i dërgoi në shtëpinë time që ata mos të sëmureshin. Një natë isha duke e kontrolluar si ishte, kur ajo me tha, ‘Puffy, kujdeset për fëmijët e mi,’ “ndau Sean Combs. “Pikërisht këtë më tha para se të vdiste”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here