I fejuari i Jennifer Lopez është akuzuar disa herë se e ka tradhëtuar këtë të fundit.

E duket se Jennifer nuk ka duruar më por ka vendosur të flas dhe të tregojë se çfarë mendon ajo për fjalët që thuhen mbi Alex Rodriguez.

Në një intervistë për “The Breakfast Club” tha: “Nuk kanë rëndësi fare, sepse unë e di cila është e vërteta. E di kush është ai. Ai gjithashtu më njeh mua. Ne jemi të lumtur dhe nuk kemi ndërmend të lëmë të tjerët të vijnë e të na thonë se si është marrëdhënia jonë. Unë e di si është!”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here