Belen dhe Stefano u mblodhën së bashku në një klub milanez për të festuar ditelindjen e fëmijës se tyre.

Tema ishte ajo e Coco, filmi animuar i preferuar i Santiagos në një atmosferë latine. Tullumbace, kercime, ëmbëlsira, por mbi të gjitha mami me babin ishin krah për krah gjate gjithe festes. Nuk mungoi sigurisht edhe portreti familjar perpara tortes, te gjithe te perqafuar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here