“Mike dhe Rivale” ka qenë padyshim një prej telenovelave më të preferuara të publikut shqiptar, për shkak të personazheve e temave tepër interesante që trajtonte.

Pas gati 18 vitesh shikoni me poshte se si duken ato sot.


Ludwika Paleta – Himena


Adamari Lopez – Ofelia


Michelle Vieth – Laura


Angelica Vale – Nayeli

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here