Fansat e vegjël të ‘Peppa Pig’ janë larguar nga kinemaja duke qarë, akoma pa filluar filmi i animuar.

Kjo sepse pak minuta para se te fillonte filmi jane shfaqur ne ekranin e madh 2 trailer-at e thriller-it Brightburn dhe filmit psikologjik Ma.

Të dy filmat përfshijnë skena shqetësuese, të tilla si trupa të vdekur, burra të goditur nga makina dhe madje edhe një maskë e frikshme.

Ne Empire Cinema, në Ipswich, thuhet se femijet kanë filluar të qajnë para se Peppa Pig të hynte në ekran.

Nje zedhenes per kinemane tha:c “Sapo stafi në terren u bë i vetëdijshëm për situatën, programi u ndal dhe u hoqën menjëherë.” Deklarata vazhdoi: “Ne sinqerisht kërkojmë falje për këtë dhe për çdo shqetësim të shkaktuar dhe do të shqyrtojmë procedurat e brendshme për të konstatuar se sindodhi kjo gjë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here