Kapsulë e re për Levi-n e frymëzuar nga Memphis, vendlindja e yllit te popit. Homazhe edhe për mitet muzikore të përjetshme, si Elvis.

“Memphis dhe muzika e tij kanë qenë gjithmonë një pjesë e rëndësishme e imja dhe kjo është një pjesë e madhe e këtij koleksioni”.

Duke marë frymëzim nga vendet dhe kujtimet e vendlindjes së tij, Justin Timberlake, prezanton kështu “Levi’s® x Justin Timberlake Fresh Leaves Collection”, pjesa e dytë e bashkëpunimit të tij me markën amerikane pranverë-verë 2019.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here