Kush mendoni se është e famshmja e paraqitur në foton më sipër…

Edhe pse buzëqeshja e saj mbeti e pandryshuar gjatë viteve, po vendosim të jemi të mirë dhe të ju japim një ndihme të vogël. Pak më pak se tridhjetë vjet më parë, ajo e bëri gjithë botën të ëndrrojë duke luajtur rolin e një prostitutë në ekranin e madh.

E kuptuat se për kë po flasim? Zbuloni duke shkuar në fund të faqes.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here