Mania e blerjes së klikimeve në kanalin Youtube nga kengetaret shqiptare, eshte nje temë që trajtohet prej nje kohe te gjate. Sikurse dhe artiste te tjerë , edhe Vesa Luma ka reaguar pas nje mesazhi te ardhur ne DM-ne e Instagram-it.

“Ndodh edhe kjo, veç 800 dollar.. E kush mu frymëzu mas këtij mesazhi”, ka shkruar Vesa pranë imazhit tek i cili shihet se dikush i ofruar një mundësi për të vlerë klikime në Youtube.”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here