Pamjet e çuditshme tregojnë një njeri që qëndron pa levizur në mes të rrugës – derisa afrohen një kalë dhe një karrocë

Në fillim klipi, i filmuar në Rumani, duket si një fotografi pasi burri qëndron plotësisht i palëvizshëm në rrugë. Shikoni videon.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here