Jeta e tyre familjare ka qenë kryetemë e mediave rozë për shkak të debatit që pati Roberti me Tunën.

Megjithatë, Patrisi në ‘Xing me Ermalin’, për herë të parë ka folur për raportin që ata kanë dhe se në rend të parë vjen familja e tij.

Kjo duket se vlen edhe për Tunën, pasi sapo ndau një imazh me ndjekësit, në të cilin shfaq Patrisin dhe thesarin e tyre, Tianin.

“Familja e para”, shkruan Tuna.

Çifti tashmë janë një familje tejet e kompletuar dhe e lumtur e që nuk ngurrojnë të shfaqin edhe dashurinë ndaj njëri-tjetrit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here