Një alpinist polak eshte ngjitur në majën më të lartë të vendit të tij dhe mbeti i befasuar kur gjeti një mace shtëpiake qe e priste në majen e lartë.

Wojciech Jabczynski nuk mund t’i besonte syve kur arriti në majën e malit Rysy. 2,500 metra e lartë, një mace portokalli që lëpinte këmbët në heshtje. Askush nuk e di saktësisht se si macja ka mberritur në krye të malit, e lëre më arsyen.

I habitur nga prania e felinit, alpinisti mori telefonin e tij dhe shkrepi disa fotografi, vetëm për t’u siguruar që njerëzit ti besonin kur tu tregonte historinë.

Jabczynski tha se macja nuk dukej e shqetësuar nga i ftohti, e as i frikësuar nga njerëzit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here