Lori Hoxha është një ndër vajzat më të komentuara në rrjete sociale. Ajo ka treguar disa detaje nga jeta e saj nëpërmjet instastory .

Disa të vërteta të tjera që ndoshta i dinit ndryshe:
1-Lori Hoxha nuk mendon asnjëherë për kaloritë përpara se të konsumojë ushqimin.

2-Lori Hoxha është zhvendosur në Londër për të përfunduar studimet

3- Lori Hoxha preferon të qëndrojë në shtëpi dhe të mos shkojë në festë

4-Lori Hoxha nuk shkon në palestër.

5-Lori Hoxha nuk do t’ia dijë për komentet negative në rrjetet sociale

6-Lori Hoxha ia vjedh rrobat motrës së vogël Redias

7-Lori Hoxha nuk është kurrë vonë!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here