Ato janë të dyja këngëtare mjaft të suksesshme të muzikës shqiptare dhe njëkohësisht mikesha shumë të mira.

Dhe çfarë bëjnë mikeshat e mira?

Epo Dafina dhe Samanta na kanë treguar se janë si të gjitha vajzat e tjera, qëndrojnë në shtëpitë e njëra-tjetrës, gatuajnë dhe sigurisht kënaqen pafund.

Vajzat janë mbledhur në shtëpinë e Dafinës, e cila ka postuar disa foto e video nëpërmjet Instastories.

Në njërën prej tyre, dafina na ka treguar talentin “e fshehtë” të samantës.

Teksa ndodhej në kuzhinë duket se Samanta ishte kuzhinierja që gatoi për të gjithë miqtë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here