SHIGJETARI

Të përgjithshmet: Atmosfera juaj dhe energjia juaj pozitive e bëjnë të ndiheni këtë javë plot kënaqësi dhe gëzim. Ditët do të rrjedhin me përvoja të pasura në marrëdhëniet shoqërore, pasi ju do të bëni njohje të rëndësishme që do t’ju sjellin dobi në të ardhmen. Shmangni tensionet me njerëz në mjedisin tuaj familjar dhe shërbeni në dalje me miqtë që ju bëjnë të relaksoheni! Mos u brengosni me gjëra që ju lodhin. Meritoni të buzëqeshni!

Parashikimet në dashuri: Dëshironi të zhvilloni marrëdhënien tuaj, ëndërroni hapin e ardhshëm dhe jeni gati ta rekomandoni atë tek bashkëshorti juaj, si një person me fantazi dhe energji intensive, është një ide e mirë të sugjeroni një udhëtim ndërkohë shijoni të dy perëndimin e diellit dhe shprehni dëshirat tuaja. Ju që jeni beqarë aq sa nuk doni të lidheni ndaj marrëdhënieve dhe situatave të tjera, shijoni flirtimin që nuk është pak dhe kur të ndiheni gati të lidheni, dijeni se nuk do të vonohet, shumë prej mjedisit tuaj duan t’ju afrohen … qetësohuni se nuk i dihet?

Parashikimet profesionale: Hëna e plotë tek Demi ngre temperatuart në marrëdhëniet kolegjiale pasi nuk janë pak herë që arrijnë në të kuqe, pak para shpërthimit. Mbajini nervat tuaja ose zemërimin, mos i jepni hapësirë të tjerëve për t’ju angazhuar në një sfond që nuk e meritoni. Në financat tuaja dale ngadalë, arrini qëllimet tuaja dhe kjo ju kënaq, vazhdoni kështu!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here