AKREPI

Të përgjithshmet: Shoqëria juaj këtë javë do të shkojë në nivele shumë të larta, pasi daljet, pjesëmarrje në ngjarje, marrëdhëniet me publikun do të rrisin fuqinë e profilit tuaj. Gjendja juaj është shumë e mirë pasi vazhdimisht niset nga pranimi dhe pretendimi juaj përreth. Edhe njerëzit që përpiqen t’ju pengojnë planet dhe qëllimet tuaja, i përballoni me një buzëqeshje. Netë të relaksuar me miqtë dhe shokët do ju çlodhin dhe do ju relaksojnë! Shijojeni!

Parashikimet në dashuri: Jeni në një nivel shumë të mirë në marrëdhënien tuaj. Gjithçka duket se është trajtuar me shumë urtësi dhe partneri juaj tregon kënaqësinë dhe gëzimin që ndjen. Dashuria juaj është e fortë dhe e fuqishme, por komunikimi juaj ka fituar rrugët e një bashkimi të vërtetë dhe efektiv. Së shpejti do të mendoni për hapin e ardhshëm … në një kishë ose në një sallë bashkie! Ju që kërkoni në gjithë turmën, nuk duket se dëshironi lidhje, por ju tërheq magneti i aventurës, nëse hapni sytë tuaj do të shihni se rreth jush sfidat janë shumë!

Parashikimet profesionale: Në punën tuaj, edhe pse këtë javë do të ketë një sjellje të veçantë nga ana e kolegëve, do duhet disa herë të bëni sikur nuk keni dëgjuar ose nuk keni parë. Shmangni fjalët ose lëvizjet që do t’ju ekspozojnë, por keni arritur të përmirësoni financat tuaja. Është një arsye që ju bën të buzëqeshni, prandaj mos i lini vogëlsirat e të tjerëve të prishin disponimin tuaj për asnjë arsye!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here