David Beckham është i pari që pranon se martesa nuk është e lehtë.

Gjatë një interviste në “The Sunday Project” të Australisë gjatë fundjavës, ish-futbollisti 43 vjeçar pranoi se martesa e tij me Victoria Beckham është “punë e vështirë”.

“Të jesh martuar për kohën që ne kemi, dhe ju te gjithe e dini, është gjithmonë punë e vështirë”, thotë David. “Bëhet pak më shumë e komplikuar”.

David dhe 44 vjeçarja kane 19 vjet martuar dhe kane katër fëmijë – Brooklyn, 19 vjeç, Romeo, 16 vjeç, Cruz, 13 vjeç dhe Harper, 7 vjeç.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here