Një këngëtare në Nju Jork merr një diagnozë të zymtë që e vendos jetën dhe ëndrrat e saj në perspektivë.
Ne film gjithashtu marin pjese Simon Baker, Common, Taylor Kinney, Jacqueline Bisset dhe Renee Zellweger.

‘Here and Now’ do të dalë në kinema, më 9 nëntor.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here