Kur vjen puna te propozimet, te mendosh për një ide origjinale mund të jetë një sfidë e vertete.

Një fermer skocez ka menduar jashte skemave per te dashuren e tij. Chris Gospel 30, i propozoi Eilidh Fraser nese deshironte te ishte gruaja e tij duke shkruar “A do të martohesh me mua?” Në anën e një lopë.

Pasi vajza , pa mesazhin e shkruar te lopa ,i dashuri i saj fermer u ul në gjunjë dhe i beri pyetjen e famshme. Për fat të mirë për të gjithë të përfshirët, vajza , një punonjëse laboratori, tha po.

‘Curlytop eshte lopa e preferuar e Eilidh’, perfundoi Gospel.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here