Linda Rei është shndërruar ndër personazhet më mediatike në vendin tonë.

Ajo është bërë një personazh i njohur për publikun shqiptar që pas daljes në ekran dhe tregimit të historisë së saj, kalimit nga një djalë në femër. Shumë e ndjekur në rrjetet asociale, herë pas here publikon foto nga jeta e saj e përditshme.

Ne nje postim ne InstaStory ajo ka publikuar nje foto me këmbët hapur duke mos e pasur fare problem që po tregon zonën intime, madje mund te themi se qellimi ai mund te kete qene. Ose ose… thjesht po i ben reklame ‘S’ te Superman 😂😜

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here