‘The 100’ ka një trailer të zgjatur për sezonin e 5-të dhe jemi aq të ngazëllyer për të parë se çfarë do te ndodhe.

Shfaqja, ne te cilen luan Eliza Taylor, Bob Morley, Marie Avgeropoulos dhe shumë të tjerë, do të kthehet në CW të martën (24 prill).

Shikoni trailer-in e ri, gati katër minuta të gjatë për sezonin e pestë të ‘The 100’ më poshtë …

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here