Mëlçia dhe veshkat janë organe që ndihmojne në eliminimin e toksinave që grumbullohen në trup, dhe që nënje afat të shkurtër ose afatgjatë e keqësojnë cilësinë e jetës dhe na shkaktojnë probleme akute shëndetësore dhe kronike.

Për këtë arsye, është thelbësore të lehtësojme punën e pastrimit me ushqime natyrale në menyrë të rregulltë.

Në këtë artikull ne do të paraqesim një mënyrë të thjeshtë dhe të këndshme për të rritur procesin e detoksifikimit që këto organe bëjnë, në sajë të nje supe të shijshme që ndihmon në eliminimin e substancave toksike nga trupi ynë.

Supë me tërshërë dhe shafran

Tërshëra përmban fibra dhe proteina bimore që na ndihmojnë të eliminojmë substancat toksike nga trupi. Për më tepër, kjo drithër është veçanërisht ushqyese dhe favorizon tranzitin e zorrëve, i cili duhet të funksionojë siç duhet nëse përpiqemi të pastrojmë trupin tonë.

Shafran i Indisë është një erëz esenciale në dietën tonë të përditshme. Kjo është një antikancerogjen i fuqishëm dhe anti-inflamator, na ndihmon për të pastruar mëlçinë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here