Treshja e re vazhdon të marrë formë. Rrjeti amerikan CW ka angazhuar Sarah Jeffery për një nga rolet kryesore në “Charmed” e ri, “krenar”, “gazmor” dhe “feminist” të serialit të suksesshëm. Aktorja e Shades of Blue i bashkohet Melonie Diaz (The Breaks), e cila do të luajë motrën e saj në serial.

Vendosur në një qytet universitar, Charmed ndjek motrat Macy, Mel dhe Madison, te cilat e gjejnë veten duke luftuar entitete të frikshme mbinatyrore pas zbulimit të të qenit shtriga, të gjitha këto duke u përpjekur për të luftuar patriarkatin dhe ruajtjen e lidhjeve familjare. Madison, personazhi i Jeffery, është motra e vogel e treshes dhe përshkruhet si një studente universitar atlete(praktikon pilates dhe është një nxitëse tifozësh) .

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here