Protagonistët dhe autorët e përfshirë në realizimin e saj, në fakt, aktualisht janë mjaft të zënë. Dy aktorët kryesorë, Benedict Cumberbatch dhe Martin Freeman (respektivisht Holmes dhe Watson) janë të përfshirë të dy në projektet e filmit Marvel.

I pari do të jetë në Avengers: Infinity War, që do të përfundojë në maj, në rolin e Doctor Strange, i dyti në Black Panther, në teatro në javët e ardhshme. Por skenaristët Steven Moffat dhe Mark Gatiss gjithashtu po punojnë në serinë e re të Bbc Dracula.

Ishte Moffat që ditët e fundit përjashtoi një kthim të shpejtë të aventurave të detektivit më të famshëm në botë: “Ne nuk do të bëjmë Sherlock ndërsa po bëjmë Drakula, kështu që nuk do të ndodhë në të ardhmen e afërt”, tha autori në Radio Times . Por ai gjithashtu la disa shpresa, duke thene: kurrë mos thuaj kurrë, por jo, tani për tani nuk kemi asnje ide”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here