The Weeknd sapo na dha tërthorazi një informate se ndoshta ende po perballet me ndjenja mbi dashurinë e humbur, duke qenë se kishte blere një libër që gërmon në emocionet e thella të vetmisë dhe zemërthyerjes. Këngëtari i “Starboy” ndaloi tek Barnes dhe Noble të martën në Calabasas dhe bleu një kopje të “Love Is A Dog From Hell” të Charles Bukowski.

Libri është një koleksion i poezisë së Bukowski nga vitet ’70 dhe përshkruhet si një ” eksplorimi i nevojave, zemerthyerje, ndjesive të zemrës dhe kufijtë e dashurisë.

The Weeknd dhe Selena Gomez u ndane vitin e kaluar pas lajmit se kjo e fundit i ishte nenshtuar nje nderhyrjeje transplanti të veshkave … dhe sepse filloi të fliste përsëri me Justin Bieber. Selena tha se ndarja ishte e ndërsjellë dhe ata përfunduan si “miqtë më të mirë”, por zgjedhja e tij mbi materialin lexues mund të sugjerojë dicka ndryshe.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here