Në episodet e reja do të kthehemi në botën e krimit të Gotham City, me Jim Gordon (Ben McKenzie) dhe Harvey Bullock (Donal Logue) në perballje me të pamoralshmit dhe te korruptuarit.

Ndërsa qytetarët e Gotham City luftojnë për të rifituar normalitetin, ardhja e një heroi të ri afrohet në horizont.

Pas përfundimit të stërvitjes së tij me Temple Shaman (Raymond J. Barry) dhe Ra’s al Ghul (Alexander Siddig), Bruce Wayne (David Mazouz) vendosi të marrë përgjegjësinë për mbrojtjen e qytetit. Me ndihmën e maxhordomit besnik Alfred Pennyworth (Sean Pertwee) dhe Lucius Fox (Chris Chalk), ai do të bëhet mbrojtës i Gotham, duke ndërtuar imazhin publik e qete të nje miliardari, në mënyrë që të mos ngjallte dyshime mes qytetarëve.

David Mazous ne rolin e Bruce Wayne

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here