Hazal Kaya denoncoi për te dyten here, një fans nga Irani që e shqetësonte atë në mediat sociale dhe madje i dergonte dhurata.

Sipas nje raporti nga Günaydın, Vitet e fundit, Zyra e Prokurorit Publik të Shtetit të Stambollit ka vepruar në njoftimin e Kaya per ‘stalkerin’ e saj iranian, nga i cili aktorja e ‘Maral’ ndihej e frikesuar

Karami ka postuar mesazhe shqetësuese në llogarinë Twitter të Kaya, dhe në qershor të vitit 2015 Kaya raportoi se ai i dërgonte dhurata që përmbanin shënime te tipit, ‘për dashurine time’, ‘per gruan time’ ‘per engjenllin tim’ e te tjere në vendin e punës.

Aktorja kerkoi që llogaria e Facebook-ut e Karamit te mbyllej, të cilën e kishte mbushur me fotografi te Hazal dhe me mbishkrime dhe nderhyrjen e ligjit per burgosjen e tij.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here