Një burim tha per TMZ se Nicki Minaj dhe nëna e saj shkuan për të parë te vëllain, Jelani Maraj, por që reperja ishte atje vetem si një shenjë mbështetjeje për nënën e saj.

Në kundërshtim me raportet e mëparshme të avokatit të Marajt, Minaj nuk i ka treguar vëllait të saj ndonjë mbështetje që kur ishte akuzuar për përdhunimin e vajzes ll-vjeçare te bashkeshortes se tij.

Maraj u gjet fajtor për një sulm seksual kundër një fëmije më parë këtë muaj dhe përballet me 25 vjet deri ne burgim të përjetshëm.

Gjatë gjithë seances, juristët dëgjuan detaje shqetësuese duke zbuluar shkallën e abuzimit që viktima kishte patur në duart e Marajt, duke përfshirë kërcënimet që ajo do të merrej nga nëna e saj, nëse i thoshte dikujt për sulmet.

Maraj pritet të dënohet në dhjetor.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here