Pas një pritjeje jashtëzakonisht pozitive në Festivalin e Filmit në Londër, trailer i parë për Ghost Stories nga Andy Nyman dhe Jeremy Dyson është publikuar .

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here