Christopher Gorman, 54, nga Skocia eshte filmuar nga fqinjet, teksa rrihte barbarisht qente e tij te rraces mastiff, me nje shkop druri, dy prej te cileve ngordhen. Ai u denua perjetesisht te mos mbante me kurre asnje lloj kafshe dhe me nje gjobe prej £2,600.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here