Pas pothuajse nje viti, aktori Gerard Buttler ka rruajtur mjekren per nje projekt te ri ‘Hunter Killer’. Momentin e heqjes se mjekres ai e ka postuar ne rrjetet sociale dhe duket se nuk e kishte me shume deshire. Megjithate per nje gje jemi te sigurt, qe tani Gerard duket 10 vjet me i ri dhe te mendosh qe eshte 47 vjeç ëëë…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here