Elefantët afrikanë jane pare te ecnin për disa milje përpara se të gjenin më në fund një burim uji. Kopetë e gjitarëve gjigantë janë fotografuar duke pirë ujë nga një tub i thyer. Fotografitë janë marrë në Parkun Kombëtar Tsavo, Kenia. Një elefant i rritur pi rreth 40 deri 60 gallona në ditë dhe nuk ka problem të udhëtojë për disa milje derisa të gjejë një burim – zakonisht një lumë, liqen ose një vaditje.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here