Kim Kardashian zbaton metodën e konturimit të blogerëve të bukurisë duke përdorur natyrisht KKW Beauty. Blogerja përdori make-upin e bizneswomen-it për ndjekësit e saj dhe Kim K – duke përfituar nga kjo mundësi – bëri të njëjtën gjë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here