Justin Bieber po kërkon të marrë me qira një shtëpi në Beverly Hills dhe është gati të shpenzojë më shumë se njëqind mijë dollarë në muaj, por asnjë nga pronaret nuk e do atë për shkak të reputacionit të tij si qiramarrës.

Sipas deklaratave të bëra nga ‘Page Six’, këngëtari po kërkon një vilë, por është i detyruar të jetojë në hotel, tashme prej muajsh, sepse pronarët e rezidencave të Hollivudit nuk do t’i lejojnë atij te jete qiramarres, madje as per ate shifer.

Justin dhe shoqëruesit e tij kanë reputacionin e keq si shkatërruesit e shtëpive “.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here