Aktorja Shannen Doherty, 46 vjeç, ka dalë nga beteja e saj dyvjeçare me kancerin si një person i ndryshuar me një pikëpamje krejtesisht të re për jetën.

Dy vitet e fundit “më bëne një person më të mirë”, tregon ajo për Life & Style. “Më mësoi një forcë tjetër.”

Dhe tani ajo ka një mënyrë te pabesueshme pozitive,të te parit te gjerave qe ka kaluar: “Ndihem e bekuar që jam në periudhen e shlyerjes se gabimeve te mia, [dhe] ndihem e bekuar që kam pasur kancer në radhë të parë”, tregon ajo. “Unë jam shumë e lumtur. Është një shans i dytë në jetë

Shannen u diagnostikua me kancer te gjirit ne vitin 2015 dhe kaloi periudha te tmerrshme gjate kimioterapise dhe rrezatimeve. Per here te pare pas ketyre viteve mungese, muajin e kaluar ajo i eshte kthyer punes dhe per kete ka shkruar nje mesazh vertete prekes ne llogarine e saj ne instagram

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here