Çështja jonë e dashurisë me Lucy Hale filloi herën e parë qe e pame ne ‘Pretty Little Liars’. Në atë kohë (në vitin 2010 për të qenë i saktë), ne u mahnitëm me floket e gjata të yllit, të cilat mbetën të paprekura për vite – derisa ajo filloi ti shkurtonte. Cdo dite e me shume…

“Unë nuk mendoj se do të lodhem kurrë nga flokët e mi të shkurtër,” tha Lucy per PeopleStyle vitin e kaluar, duke shtuar,“kjo gje ndryshoi jetën time për mirë. Është thjesht më e lehtë, dhe është më rehat! “

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here